Help Topics

Fotografie Vraagbaak

12 Articles

Voor alle algemene vragen over je camera moet je hier zijn. Camera instellingen, het schoonmaken van je camera, en hoe stel je nou de juiste scherpte in?

Bekijk alles

Natuurfotografie

33 Articles

Lekker buiten in de natuurlijk om mooie natuurfoto's te maken. Hier vind je de beste tips, inspiratie en trics om alles zo goed mogelijk vast te leggen!

Bekijk alles

Basis Fotografie

15 Articles

Back to basic, of je nieuw bent of gevorderd, er zijn altijd nieuwe dingen te leren over je camera. Hier gespreken we alle basis elementen die je moet weten!

Bekijk alles
Compositie - Fotografie

CreΓ«er orde in de chaos met de juiste compositie. Bedenk de juiste strategie of zo de afbeeldingen volledig tot leven te laten komen, mis geen element en zorg voor de juiste sfeer in je foto's

Bekijk alles
Fotobewerking - Foto opslag/backup

Om foto's nog mooier te maken kan je deze natuurlijk bewerken op de computer. Hier vind je alle ins en outs om aan de slag te gaan met de juiste hardware en software

Bekijk alles
Fotocamera's - Lenzen - Accessoires

Welke lens kan ik het beste gebruiken? Wat voor camera kan ik het beste kopen? Het antwoord op deze vragen vind je hier, maak je klaar voor de mooiste foto's!

Bekijk alles
Fotografie Termen

Fotografie Termen

32 Articles

Er staan veel afkortingen op je camera of lens, wat betekenen ze? Hier vind je alle afkortingen en hun betekenis bij elkaar. Dus zoek niet verder wat "dit ene knopje" inhoudt.

Bekijk alles
×

Hoi!

Klik hieronder om te Whatsappen of verstuur een e-mail naar info@fotografieploeg.nl.

×