FOTO BUDDY
TROUWFOTOGRAFIE

Foto Buddy Trouwfotografie
Fotografie Ploeg Benelux B.V. Foto Buddy Trouwfotografie Promo vierkant mob

Foto Buddy Trouwfotografie
20 Kaarten | 19,95

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Foto Buddy Trouwfotografie

 

 

 

 

 

+

+

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Foto Buddy Inspiratiekaarten Trouwfotografie Promo vierkant 2

Foto Buddy Inspiratiekaarten
20 Kaarten | 19,95

Fotografie Ploeg Benelux B.V. trouwfotografie inspiratiekaarten
Fotografie Ploeg Benelux B.V. Fotobuddy Trouwen Inspiratie low
BESTELLEN

20 Buddy Kaarten
Trouwfotografie

Foto Buddy Trouwfotografie Index
Fotografie Ploeg Benelux B.V. Fotobuddy Trouwen Inspiratie low

Nooit meer twijfelen – de beste tips voor de mooiste dag!

BESTELLEN

    MEEST GEKOCHT   

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Combi Trouwfotografie Inspiratie 15

Foto Buddy Trouwfotografie + Inspiratiekaarten samen 39,90
Combikorting 20% = 31,95

COMBI BESTELLEN
Foto Buddy Trouwfotografie

Foto Buddy Trouwfotografie
20 onderwerpen – 19,95

BESTELLEN
Fotografie Ploeg Benelux B.V. Foto Buddy Inspiratiekaarten Trouwfotografie Promo vierkant 2

Foto Buddy Inspiratiekaarten
20 onderwerpen – 19,95

BESTELLEN

Kies & Mix – ruim 40% korting
Maak keuze uit de 13 Foto Buddy’s

KIES & MIX

Het perfecte plaatje, jouw speciale dag vastgelegd met liefde en vakmanschap!

Camera en lenzen: ontdek welke camera’s en lenzen het beste werken voor verschillende situaties en hoe je ze optimaal kunt gebruiken voor je bruidsfotografie.

Back-up: leer hoe je effectieve back-upstrategieën implementeert om ervoor te zorgen dat geen enkel moment verloren gaat, zelfs niet als er technische problemen optreden.

Scherpe foto’s: ontdek technieken om ervoor te zorgen dat al je foto’s haarscherp zijn, van het juiste gebruik van scherpstelpunten tot het vermijden van bewegingsonscherpte.

Storytelling: leer hoe je een verhaal vertelt met je bruidsfoto’s door momenten vast te leggen die emotie en betekenis overbrengen.

Gesprek met bruidspaar: ontdek hoe je effectief communiceert met het bruidspaar om hun verwachtingen te begrijpen en hun wensen te vervullen.

Locatie scouten: leer hoe je de perfecte locaties voor foto’s vindt door vooraf te scouten en rekening te houden met licht, achtergronden en sfeer.

(Voor) de grote dag: ontdek hoe je je voorbereidt op de grote dag, inclusief het controleren van je uitrusting, het plannen van routes en het voorbereiden van je geest.

Voorbereiding – ontmoeting: leer hoe je je voorbereidt op de ontmoeting met het bruidspaar en hoe je ze op hun gemak kunt stellen voor de camera.

Ceremonie vastleggen: ontdek hoe je de belangrijkste momenten van de ceremonie vastlegt, van de aankomst van het bruidspaar tot de uitwisseling van geloften.

Sfeer en emoties: leer hoe je de sfeer en emoties van de dag vastlegt, van gelukkige tranen tot uitgelaten lachen.

20 Inspirerende kaarten:

Portretten van het bruidspaar: ontdek hoe je prachtige portretten van het bruidspaar maakt die hun liefde en persoonlijkheid weerspiegelen.

Uitdagende lichtomstandigheden: leer hoe je omgaat met uitdagende lichtomstandigheden, zoals fel zonlicht of weinig licht, om toch geweldige foto’s te maken.

Groepsfoto’s organiseren: ontdek hoe je efficiënt groepsfoto’s organiseert en regisseert, zodat iedereen er goed uitziet en de fotosessie soepel verloopt.

Details en decoratie: leer hoe je oog hebt voor detail en de decoraties van de bruiloft vastlegt om de algehele sfeer van de dag vast te leggen.

Receptie en feest: ontdek hoe je de festiviteiten tijdens de receptie en het feest vastlegt, van de eerste dans tot de gekke momenten op de dansvloer.

Na de bruiloft: leer hoe je je foto’s organiseert en bewerkt na de bruiloft om een prachtig eindproduct te leveren aan het bruidspaar.

Foto’s bewerken: ontdek hoe je je foto’s bewerkt om ze te verbeteren en een consistente stijl te behouden, van kleurcorrectie tot retoucheren.

Album samenstellen: leer hoe je een prachtig album samenstelt dat het verhaal van de bruiloft vertelt en een blijvende herinnering vormt voor het bruidspaar.

Checklist – fotograferen: een handige checklist om ervoor te zorgen dat je niets belangrijks vergeet tijdens het fotograferen van een bruiloft, van apparatuur tot poses.

Checklist – goed voorbereid: een checklist om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op elke stap van het bruidsfotografieproces, van voorbereiding tot levering van het eindproduct.

Enthousiaste reacties van gebruikers