FOTOgrafie workshops

Maak zelf de mooiste foto’s onder begeleiding van Jeroen

Landschapsfotografie – Kinderdijk

Ga samen met Jeroen op pad. Hij laat je de mooiste plekken zien van het gebied op Kinderdijk. Middels deze workshop leer je anders kijken en fotograferen. Er komen ook verschillende soorten filters aan bod.

Verlichtingsweek – Kinderdijk

In de eerste volle week van September is er de traditionele verlichtingsweek op Kinderdijk. Tijdens deze week organiseren wij op meerdere avonden workshops, landschaps- en nachtfotografie!

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Kinderdijk FB 1

Landschapsfotografie – Zaanse Schans

Een aantal weekenden per jaar is Jeroen te vinden op de Zaanse Schans. Je kan dan deelnemen aan de workshop: Landschaps- en Nachtfotografie (afhankelijk van de start tijd). 

De Zaanse Schans is een mooie gebied waar je in een kleine straal heel veel mooie plekken kan vinden. Jeroen weet de weg, naar deze plekken.

Landschaps Fotografie Zaanse Schans - Blauwe Uur

Nachtfotografie Rotterdam

Deze nachtfotografie workshop is altijd erg populaire: Nachtfotografie in Rotterdam. Onder begeleiding ga je samen de mooiste foto’s maken van Rotterdam. 

Ook hier ga je anders leren kijken en fotograferen; fotograferen met reflectie, fotograferen van lichtstrepen van achterlichten van de auto’s. Je gaat naar huis vol enthousiasme én natuurlijk met de mooiste foto’s.

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Nachtfotografie Rotterdam 4

Fotograferen met Jeroen

Deze workshop: Fotograferen met Jeroen is een unieke workshop. Je gaat samen met Jeroen op pad en hij zal je op een verrassende manier inspireren. De manier waarop blijft nog geheim. Maar….. je zult er geen spijt van krijgen.

De locaties van deze workshop zijn op dit moment: Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Er zullen meer locaties in het land bijkomen.

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Fotograferen met Jeroen 1

GLOW – Eindhoven

Tijdens het jaarlijks terugkerend lichtfestival Glow in Eindhoven, verzorgen wij op meerdere avonden fotografie workshops. Leer de mooiste foto’s te maken van het licht, zowel stilstaand- als bewegend licht. 

Jeroen kent de route al uit zijn hoofd, hij zal je dan ook de mooiste lichtshows laten zien. Het aantal deelnemers is beperkt. Wil je een keer mee, wacht dan niet te lang met aanmelden.

GLOW - Eindhoven - Nachtfotografie - Wilhelminaplein

Feedback op je foto’s

Na iedere fotografie workshop krijg je feedback op de door jou gemaakt foto’s. Zo leer je ook nog na de workshop. Je krijgt tips en tops zodat je verder kan met de fotografie. Succes verzekerd.

fotografie ploeg: wij zorgen voor een klik met je camera