Met het verbeterde Accent AI 2.0-filter krijg je in minder tijd natuurlijk ogende resultaten. Nieuwe ‘mensbewuste’ technologie herkent mensen in je foto’s en past selectief aanpassingen toe voor realistischere afbeeldingen.

Fotografie Ploeg Benelux B.V. 15572742655cd21e993c84e5.77444444

Met Accent AI 2.0 kun je tientallen aanpassingen maken (snel gedaan) met slechts één schuifregelaar. Verbeter toon, detail, belichting, diepte, kleur en meer dankzij AI achter de schermen. In minder dan een seconde zien je foto’s er op hun best uit. Maak van Accent AI 2.0 je favoriete filter.

Tip: Het kan zelfs de ontwikkelstap vervangen voor de meeste fotografen! Vertrouw voor mooie foto’s op Accent AI 2.0 als je startpunt. Gebruik de Boost-schuifregelaar om de totale hoeveelheid filtereffect op je afbeelding te regelen.

De snelle en geweldige werkruimte

Hoewel we werkruimten in een later hoofdstuk nader zullen bekijken, is de Quick & Awesome-werkruimte een geweldige manier om afbeeldingen te ontwikkelen.Β Dit is met name het geval als je haast hebt of geen last wilt hebben van meerdere schuifregelaars.

Fotografie Ploeg Benelux B.V. 15572742885cd21eb0bb8494.28555862

  1. Je kunt eenvoudig schakelen tussen werkruimten door op het vervolgkeuzemenu Werkruimte boven aan de bedieningselementen van Filters te klikken.
  2. Β In de pop-uplijst vind je Quick & Awesome.
  3. Pas hetΒ Accent AI 2.0-filterΒ aan om snel verschillende beeldproblemen op te lossen.
  4. Als je foto een lucht heeft, kan AI Sky Enhancer deze waarschijnlijk verbeteren.
  5. Verfijn de intensiteit van de kleur in je afbeelding met de bedieningselementen Verzadiging / Levendigheid.
  6. DeΒ Helderheid voegt selectief contrast toe aan een foto voor een betere scherpte.