Hoofdstuk 9: Een foto ontwikkelen met Accent AI 2.0-filter

Met het verbeterde Accent AI 2.0-filter krijgt u in minder tijd natuurlijk ogende resultaten. Nieuwe ‘mensbewuste’ technologie herkent mensen in uw foto’s en past selectief aanpassingen toe voor realistischere afbeeldingen.

Met Accent AI 2.0 kunt u tientallen aanpassingen maken (snel gedaan) met slechts één schuifregelaar. Verbeter toon, detail, belichting, diepte, kleur en meer dankzij AI achter de schermen. In minder dan een seconde zien uw foto’s er op hun best uit. Maak van Accent AI 2.0 uw favoriete filter.

Tip: het kan zelfs de ontwikkelstap vervangen voor de meeste fotografen!) Vertrouw voor mooie foto’s op Accent AI 2.0 als uw startpunt. Gebruik de Boost-schuifregelaar om de totale hoeveelheid filtereffect op uw afbeelding te regelen.

De snelle en geweldige werkruimte

Hoewel we werkruimten in een later hoofdstuk nader zullen bekijken, is de Quick & Awesome-werkruimte een geweldige manier om afbeeldingen te ontwikkelen. Dit is met name het geval als je haast hebt of geen last wilt hebben van meerdere schuifregelaars.

  1. U kunt eenvoudig schakelen tussen werkruimten door op het vervolgkeuzemenu Werkruimte boven aan de bedieningselementen van Filters te klikken.
  2.  In de pop-uplijst vindt u Quick & Awesome.
  3. Pas het Accent AI 2.0-filter aan om snel verschillende beeldproblemen op te lossen.
  4. Als uw foto een hemel heeft, kan AI Sky Enhancerdeze waarschijnlijk verbeteren
  5. Verfijn de intensiteit van de kleur in uw afbeelding met de bedieningselementen Verzadiging / Levendigheid .
  6. De duidelijkheid voegt selectief contrast toe aan een foto voor een betere definitie.