Hoofdstuk 10: Afbeeldingen beoordelen in de enkele weergave

U kunt afbeeldingen ook beoordelen in de weergave Bewerken of Eén beeldbibliotheek. Dit kan handig zijn als u het beeld verbetert, omdat u misschien van gedachten verandert over hoe goed het is (vooral nadat u gebruik heeft gemaakt van de filters en looks van Luminar).

Beginnen:

  1. Klik op een snelkoppeling in het deelvenster Bibliotheek of kies een map, submap of album voor de afbeeldingen waarmee u wilt werken.
  2. Druk op de G-toets om ervoor te zorgen dat u zich in de Galerijweergave bevindt.
  3. Kies de afbeelding die u wilt bewerken en dubbelklik.
  4. De individuele afbeelding wordt geopend en u zou beoordelingen en andere nuttige informatie onder de afbeelding in het Canvas moeten zien.
  5. Indien verborgen, klik op de knop Tonen en zorg ervoor dat Huidige fotoacties is gemarkeerd. U kunt nu direct onder de afbeelding beoordelen.

De afbeelding krimpt enigszins om een ​​reeks beoordelingselementen weer te geven. Als er geen beoordelingen op de afbeelding zijn toegepast, ziet u de omtrek van een kleine cirkel, de omtrek van een klein hart, een grijze X en 5 grijze sterren. Als de afbeelding al een beoordeling heeft gekregen, worden die beoordelingen weergegeven in de symbolen wanneer u Actuele foto-acties weergeven selecteert .

Van links naar rechts, hier is wat wordt weergegeven

  • Bestandsnaam
  • Kleurlabel. U kunt op de cirkel klikken om een ​​dropdown van de verschillende kleurlabels te krijgen
  • Gemarkeerd. Klik op het hart om de afbeelding als favoriet te markeren
  • Verworpen. Klik op de X om de afbeelding te weigeren
  • Beoordeling. Klik op een van de 5 sterren om de afbeelding te beoordelen.

Tip: u kunt ook sneltoetsen gebruiken om afbeeldingen te labelen.