Luminar 3 - Cursus Online

Met Luminar 3 staan ​​je foto’s centraal. Groepeer je foto’s automatisch op jaar, op maand en zelfs op dag. Navigeer eenvoudig tussen afbeeldingen en zorg ervoor dat de perfecte afbeelding die je zoekt altijd bij de hand is.

Luminar 3 is een alles-in-één foto-app die alles biedt wat een moderne fotograaf nodig heeft voor het bewerken van foto’s. Geef al je foto’s in een paar seconden de gewenste look. Breng de nodige bewerkingen aan op één afbeelding. En synchroniseer onmiddellijk alle aanpassingen met een klik.

Foto-editor Luminar 3

Luminar 3 is een complete foto-editor voor Mac en pc. Het biedt meer dan 300 robuuste tools en functies, waaronder snelle RAW-ondersteuning, lagen, aangepast penseel voor selectief bewerken, maskeren, tientallen fotofilters met aangepaste aanpassingen, Luminar Looks en nog veel meer. Luminar beschikt over geavanceerde bedieningselementen die gemakkelijk te gebruiken zijn. Intelligente filters zoals Accent AI 2.0 maken het gemakkelijk om in enkele seconden een fantastisch beeld te krijgen.

Luminar 3 biedt ook een innovatieve gebruikersinterface die fotografen kunnen aanpassen op basis van de stijl van hun fotografie, vaardigheidsniveau en voorkeuren. Dit maakt Luminar een zeer gepersonaliseerde fotosoftware, geschikt voor fotografen van alle niveaus.

Geschikt voor iedereen

Skylum heeft Luminar ontworpen met een schaalbare, adaptieve gebruikersinterface, een die responsief en mooi is. Daarin vind je een krachtige set hulpmiddelen die gemakkelijk te gebruiken zijn. Wij geloven dat het alle fotografen kan helpen, van professionals tot nieuwe fotografen.

  • Nieuwe fotografen en mobiele fotografen zullen een eenvoudige aanpak op prijs stellen met behulp van Luminar Looks, met één klik en universele hulpmiddelen zoals bijsnijden, ruisonderdrukking en beeldherstel.
  • Casual fotografen kunnen beginnen met diezelfde Luminar Looks, maar zullen binnenkort ‘overstappen’ op het gebruik van de speciaal gebouwde werkruimten van Luminar die uniek op maat gemaakte tools bieden die snel geweldige resultaten bereiken.
  • Voor gepassioneerde enthousiastelingen en professionals luiden werkruimten en het volledige scala aan bewerkingstools zoals penselen, lagen, overvloeimodi, textuuroverlays, een bewerkingshistoriemenu en nog veel meer een nieuwe generatie geavanceerde fotobewerkingsmogelijkheden in.

Skylum is een van ‘s werelds toonaangevende ontwikkelaars van software voor consumenten- en professionele fotografie en bedient meer dan 35 miljoen klanten wereldwijd. Met behulp van ervaring die meer dan 10 jaar is opgedaan met het leveren van mobiele software en desktopsoftware, is Luminar echt een ultramodern hulpmiddel voor elke fotograaf die zijn foto’s wil verbeteren.