Leer hoe je mooie nachtfoto’s maakt in de workshop nachtfotografie!

Bij Fotografie Ploeg staat flexibiliteit centraal en wordt er niet vastgehouden aan de standaard basis of gevorderde cursus. In deze cursussen komt ook het onderwerp nachtfotografie terug. Misschien sta je er niet om te springen om een volledige cursus af te nemen, maar wil je wel leren hoe goede en mooie foto’s in de nacht gemaakt kunnen worden. Dat kan gewoon!

Door de toenemende vraag van cursisten wordt het onderwerp nachtfotografie ook aangeboden als een losse cursus. Leer in één avond hoe je mooie foto’s in de nacht maakt!

nu Aanmelden

Waarom een workshop nachtfotografie volgen?

Het kan zijn dat je inmiddels al een tijdje bezig bent met fotograferen en dat jij jezelf ziet als een gevorderde fotograaf. Goed bezig! Heb je echter het gevoel dat sommige foto’s in de nacht beter en mooier kunnen zijn? Dan is de workshop nachtfotografie perfect voor jou! Je leert in één nacht hoe het beste resultaat uit een fotocamera kan worden gehaald.

Wat kan je verwachten?

Bij aanmelding ontvang je direct het e-book “Nachtfotografie”. In dit e-book vind je alles over het maken van de mooiste nachtfoto’s. Op de avond zelf wordt er verzameld bij Hotel New York in Rotterdam. De eerste 30 minuten nemen wij gezamenlijk de theorie uit het e-book door, onder het genot van koffie of thee. Vervolgens gaan we met alle deelnemers 3 uur lang foto’s maken op de Kop van Zuid.

Deze cursus is perfect voor de gemiddelde of meer gevorderde fotograaf. Wanneer je al wat basiskennis bezit, dan haal je hoogstwaarschijnlijk het meest uit de workshop nachtfotografie.

Inhoud workshop

✓ Fotograferen “Gouden- en Blauwe Uur”
✓ Werken met lange sluitertijden
✓ Schrijven met licht
✓ Lichtstrepen fotograferen

Locatie
Hotel New York (Basement)
Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam

Let op: betaald parkeren

Wat heb ik nodig?
Bij de workshop nachtfotografie zal je een fotocamera nodig hebben die een M-stand bevat. Ook zullen we gaan werken met een driepoot statief.

Cursus nachtfotografie

€ 49,95

(incl. 1 consumptie en e-book “Nachtfotografie”)

nu Aanmelden

Wanneer kan ik?

Uitverkocht
49.95

Cursusdatum:

  • 17 mei - Rotterdam
  • 20.00 - 23.00 uur

49.95

Cursusdatum:

  • 12 augustus 2019 - Rotterdam
  • 20.00 - 23.00 uur

49.95

Cursusdatum:

  • 30 augustus 2019 - Rotterdam
  • 20.00 - 23.00 uur

Jeroen van der Ploeg
Fotograaf | Fotografie Trainer/Coach

Door middel van de theorie direct in de praktijk toe te passen, raak je vertrouwd met de technieken en je fotocamera. Binnen enkele weken zal je zien dat je foto’s nooit meer dezelfde zijn, als die van vroeger.

Meer Informatie

Wil je meer informatie over ons cursus aanbod? Wil je weten of je camera geschikt is voor de cursus? Of wil je een fotoshoot plannen?

Stuur ons een bericht, wij reageren binnen 24 uur.