VAKANTIEBOEK - FOTOGRAFIE

Vakantie Boek – Fotografie

Deze pagina is een verzameling van links / pagina’s uit het vakantieboek fotografie. Heb je dit boek nog niet? Dan kan je deze hier bestellen.

Vakantieboek Fotografie

De 10 verschillen

Zoek de 10 verschillen

Dit is de oplossing van de foto met de 10 verschillen. 

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Zoek de 10 verschillen met cirkels verschillen IMG 0179 kopiëren

Nog meer inspiratie….

Fotograferen in de zomer

Fotograferen in de zomer. In de zomer als de zon hoog aan de hemel staat, kan het best lastig zijn om mooie foto’s te maken. Je hebt dan te maken met diepe schaduwen en het hoge contrast van de zon. Het licht is dan erg hard.  In dit blog geef ik je een aantal tips bij het fotograferen met hard licht.

Lees meer

Fotograferen aan zee

Fotograferen aan zee kan erg aantrekkelijk zijn tijdens zonsopkomst of zonsondergang, maar heb je er ook weleens aan gedacht om naar het strand te gaan wanneer het stormt? De zee is altijd in beweging. De ene keer is de zee heel wild, de andere keer is hij vrij rustig.

Lees meer

8 Tips voor beginnende fotografen

Als beginnende fotograaf zwaaide ik soms te veel rond, niet wetende wat goed was en wat niet. Het kostte me meerdere jaren en talloze uren om het juiste pad echt te begrijpen en mijn energie te richten op de juiste technieken. Als dit je bekend voorkomt, dan zijn hier acht ongelooflijke tips die je zullen helpen het dilemma te verlichten waarmee een beginner in de fotografie wordt geconfronteerd.

Lees meer

woordzoeker

WOORDZOEKER

De oplossing van de woordzoeker: Fotografie Ploeg

Fotografie Ploeg Benelux B.V. woordzoeker

UITGELICHTE PRODUCTEN

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Lensbal glazenbol fotografie

Glazen bol – Lensbal
Lensbalfotografie is erg populair. De lensbal of glazen bol is een leuke gadget om mooie creatieve foto’s mee te maken.

Fotografie Ploeg Benelux B.V. sd kaarten banner2

SD Kaarten – niet vergeten!
Op vakantie maak je de meeste foto’s. Voorkom dat je SD kaart vol raakt. Het is ook goed om een paar kaarten te gebruiken, stel dat er een kaart kapot gaat of verlies. Heb je gelukkig nog andere foto’s.