Heb jij een liefde voor fotograferen en wil jij je hier in ontwikkelen? Dan zijn de online fotocursussen van Fotografie Ploeg wellicht iets voor jou! Ik leer jou door middel van een gepaste online cursus jouw fotocamera nog beter te gebruiken. Welke online fotografie cursus je ook kiest, jouw foto’s zullen er op vooruit gaan!

Voordelen van een online fotografie cursus

Een online fotografie cursus kent een aantal voordelen. Ik heb de belangrijkste hieronder voor je opgesomd.

Een betaalbare prijs

Ten eerste is de prijs van een online cursus vaak aantrekkelijk. Fotografie cursussen op locatie zijn vaak duurder aangezien de fotograaf hiervoor naar de locatie moet komen en hier ook meerdere fotograven tegelijkertijd nieuwe dingen probeert te leren. Een online foto cursus is minder duur door het ontbreken van fysiek contact en de duurzaamheid van de cursus. Onze online cursussen zijn met zorg ontwikkeld om zo een langere tijd mee te kunnen. Hierdoor kunnen we veel mensen blij maken. Een online foto cursus is dus beter voor jouw portemonnee!

Op jouw niveau

Ten tweede, de cursussen zijn aangepast op verschillende niveau’s of doelen. Zo is er voor iedereen een geschikte cursus beschikbaar. Zo splitsen we beginnende en gevorderde fotograven op. Daarnaast bieden we ook een aantal cursussen die gefocust zijn op meer gespecialiseerde onderdelen van fotografie. Denk hierbij aan smartphone fotografie of glazenbol fotografie. Zo zorgen we er bij Fotografie Ploeg voor dat er een geschikte online fotografie cursus is voor iedereen.

Op jouw tempo

Een ander voordeel is dat de lessen niet op een bepaald moment gevolgd hoeven te worden. Op die manier kun je op jouw eigen tempo de lessen volgen. Met een online cursus hoef je niet in een bepaalde periode een aantal data vast te leggen, de lessen zijn namelijk een jaar lang beschikbaar!

Persoonlijke begeleiding

Natuurlijk is het nadeel aan een online cursus dat je niet op het moment zelf met een fotograaf kan sparren over problemen of mogelijkheden. Daarom bieden we bij Fotografie Ploeg ook persoonlijke begeleiding tijdens de online cursussen. Bij de online cursussen kun je ook een aantal praktijkopdrachten doen. Deze opdrachten zijn geheel vrijwillig. Wanneer je de praktijkopdrachten uitvoert en deze inlevert, ontvang je persoonlijk feedback van mij.

Hoe werkt een online fotocursus?

Wanneer je voor een fotocursus kiest bestaat deze cursus uit een aantal videolessen, blokken en praktijkopdrachten. De videolessen zijn in blokken opgedeeld zodat je precies weet wat je in een bepaalde periode kan leren en waarmee je aan de slag gaat. Aan het eind van ieder blok ontvang je een praktijkopdracht zodat je de geleerde kennis in de praktijk kan toepassen. Je hebt dan de keuze om het resultaat van deze opdrachten op te sturen naar mij. Ik voorzie je dan van een stuk persoonlijke begeleiding en feedback.

Je hebt een jaar om al de aangeboden lessen af te ronden. Wil je een videoles uit de online fotocursus terugkijken kan dit natuurlijk binnen dit jaar. Zo leer je precies op jouw eigen tempo.

Aan de slag met een online foto cursus!

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Kies dan nu jouw online fotografie cursus uit en start direct. Om je een goed beeld te geven wat je kan verwachten van de online lessen, hebben we de eerste les van de online cursussen vrij beschikbaar gemaakt. Op deze manier weet je precies of deze online foto cursussen passen bij jouw wensen. Toch nog vragen? Neem gerust contact op met Fotografie Ploeg. We helpen je graag verder!

×

Hoi!

Klik hieronder om te Whatsappen of verstuur een e-mail naar info@fotografieploeg.nl.

×