COMPLETE

online Fotografie cursus

Van 119,95

Voor 39,95

ACTIE LOOPT NOG:

 

 
 

Een complete online fotografie cursus

Wil jij leren om mooiere foto’s te maken? Zoek niet verder. In deze online fotografie cursus help ik je het beste uit jouw camera te halen. Deze cursus bestaat uit 42 videolessen waarin alle aspecten van fotografie worden behandeld. Tijdens de cursus ontdek je jouw camera en leer je hoe je de mooiste foto’s maakt.

Benieuwd hoe de lessen eruit zien?
Bekijk de eerste les hier gratis!

Online fotografie cursus

Van 119,95
Voor slechts 39,95

Meld je nu aan

Gratis eerste fotografieles

Twijfel je nog of deze cursus wel bij je past? Graag geef ik je een beter beeld van wat je van de lessen mag verwachten. Om die reden heb ik de eerste aflevering van de online fotografie cursus voor je klaargezet. In deze gratis aflevering behandelen we het diafragma van je camera. Heb je na het bekijken van de les nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Voor wie is deze fotografie cursus?

De cursus is hoofdzakelijk voor de beginnende fotograaf. Heb je nog geen ervaring en pas net een camera aangeschaft? Geen probleem. De cursus van Fotografie Ploeg is een basale fotografie cursus met een lage instapdrempel. Tijdens de cursus behandelen we alle basiselementen van het fotograferen en gaan we dieper in op de materie. Ook wanneer je al wat meer ervaring hebt met fotograferen is deze cursus ideaal om je kennis op te frissen.

dit wil ik

Voor de cursus kan je gebruik maken van verschillende soorten en merken camera’s. De cursus is geschikt voor zowel bridgecamera’s, spiegelreflex camera’s en systeemcamera’s. Het belangrijkste wat erop moet zitten zijn de A- (of Av), S- (of Tv) en M-stand. Weet je niet zeker of jouw camera geschikt is? Bel, mail of app mij gerust, dan beantwoord ik al je vragen.

- 8.300+ Echte reviews -aanmelden

Deze vragen worden met de cursus beantwoord

Hoe maak ik betere foto’s?

Waarom is mijn foto bewogen?

Hoe maak ik binnen goede foto’s?

Welke lens kan ik het beste gebruiken?

Hoe maak ik een foto met wazige achtergrond?

Waarom zijn mijn foto’s onscherp?

Complete Fotografie cursus

  • 42 Videolessen
  • 6 (vrijwillige) praktijkopdrachten
  • Professionele feedback van Jeroen
  • Direct beginnen, in je eigen tempo
  • 1 jaar lang volledige toegang & support
  • Geschikt voor iedereen
  • Volg de lessen via smartphone, tablet en Computer

Hoe werkt de online fotocursus?

Na het starten van de online fotocursus kun je direct aan de slag. Er staan 42 videolessen voor je klaar, verdeeld in 6 blokken. Aan het einde van elk blok is er een praktijkopdracht waar je vrijwillig aan mag deelnemen. Na het inleveren hiervan krijg je professionele feedback van fotografie docent Jeroen. De videolessen zijn een heel jaar lang online beschikbaar. De cursus volg je dus waar en wanneer je maar wilt!

begin de cursus

Wat ga je leren?

Tijdens deze online cursus ga je in 42 videolessen alles leren over fotografie en de werking van je fototoestel. Zo behandelen we onderwerpen als compositie, sluitertijd, scherpstellen en nog veel meer. De fotocursus is voor iedereen, van startende tot de meer ervaren fotograaf. De afgelopen drie jaar heb ik vele cursisten mogen helpen die nog geen enkele technische kennis van fotografie hadden. Nu maken zij de mooiste foto’s! Neem hieronder een kijkje bij de lesblokken die we behandelen.

Veel gestelde vragen

Na je aanmelding kan je direct beginnen. Het zijn in totaal 42 (video)lessen verdeeld over 6 lesblokken. Aan het eind van ieder blok is er een praktijkopdracht waar je (vrijwillig) aan deel kan nemen. Deze foto’s mag je delen, je krijgt er altijd professionele feedback op.

De cursus is geschikt voor Bridge- Spiegelreflex- en Systeemcamera’s

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Unknown 2

Het belangrijkste wat erop moet zitten zijn de A- (of Av), S- (of Tv) en M-stand.
Twijfel je? App 06-34830972 of mail mij.

Klopt, je betaalt echt maar eenmalig 39,95 en krijgt toegang tot de volledige fotografiecursus.

Dat kan zeker. Bestel alles op je eigen naam, geef de cursus cadeau en stuur ons een e-mail/app met de naam en e-mailadres van degene die de cursus heeft gehad. Dan zetten wij het account om. 

Tip: bestel de geschenkset mee! Dit is een luxe envelop met cadeaubon (van de cursus die je koopt en dus weggeeft), een hulpkaart en lensschoonmaakdoek. 

fotografie cursus

Toffe foto locaties!

[wpsl template=”default”
start_location=”Industrieweg 1b – 3363 KG Sliedrecht”]

Laat mij je helpen betere foto’s te maken!

Jeroen van der Ploeg

Jeroen van der Ploeg

Fotografie docent | Fotograaf

“Na deze cursus zullen je foto’s nooit meer hetzelfde zijn. Door middel van de videolessen leer je de theorie van het fotograferen. Vervolgens ga je deze theorie direct in de praktijk toepassen tijdens de praktijkopdrachten. Met de persoonlijke begeleiding zul je binnen enkele weken al merken dat je steeds betere foto’s maakt.“

Meld je nu aan

Niet tevreden? Geld terug

Je hebt 14 dagen garantie nadat je je hebt aangemeld. Is de online cursus toch niet helemaal wat je zocht? Dan krijg je zonder problemen je geld terug. Zo kun je op je gemak bepalen of de cursus waardevol voor je is.

14 dagen garantie

Direct beginnen, na je aanmelding

Van 119,95 voor 39,95

[woocommerce_one_page_checkout template=”easy_pricing_table” product_ids=”392032″]

×

Hoi!

Klik hieronder om te Whatsappen of verstuur een e-mail naar info@fotografieploeg.nl.

×