Je vindt het geweldig om mooie momenten vast te leggen. Bij elk familiediner, uitje met vrienden, een wandeling door het bos of elke vakantie loop jij rond met een fototoestel. Inmiddels ben je op het punt dat je het serieuzer wilt aanpakken. Misschien ben je zelfs al op zoek naar een professionele fotocamera. Om de volgende stap te zetten zit je er zelfs aan te denken om een cursus fotografie te volgen.

Herken jij jezelf hierin? Dan is een offline of online cursus van Fotografie Ploeg wel iets voor jou! Ik bied cursussen voor beginners, maar ook voor gevorderden. Het diverse cursusaanbod bekijk je hieronder.

Fotografie Cursus Schiedam

Basiscursus

Ben jij een beginnend fotograaf en benieuwd naar hoe een fototoestel optimaal ingesteld kan worden? Dan is dit de cursus die je nodig hebt. Na deze cursus leer jij jouw camera kennen en is de automatische stand verleden tijd. Uiteraard gaan wij alles wat de deelnemers leren direct in de praktijk toepassen.

Bekijk deze cursus

Fotografie Ploeg Benelux B.V. jakob owens 265479 unsplash 1 1

Gevorderde cursus

Inmiddels al wat langer bezig met fotografie en heb je de basis onder de knie? Wordt een nog betere fotograaf door de gevorderde cursus te volgen. Deze cursus helpt je bij het maken van topkwaliteit foto’s in de manuele stand. In deze cursus komt bovendien ook een deel nachtfotografie terug!

Bekijk deze cursus

Fotografie Ploeg Benelux B.V. blur bokeh camera 65538

Smartphone fotografie

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone in Nederland. De camera’s van de smartphones worden ook steeds beter, waardoor het eenvoudiger wordt om mooie plaatjes te schieten. In deze cursus leer je hoe je alles uit jouw smartphone haalt. De cursus is voor iedereen geschikt en is toegankelijk vanaf 14 jaar oud.

Bekijk deze workshop

Fotografie Ploeg Benelux B.V. BP3A0046 2 1 1

Nachtfotografie

Het gebeurt wel eens vaker. Je bent in een mooie stad in de avond en je wilt een mooie foto maken. Helaas valt het resultaat vies tegen als je de foto’s terug kijkt. Na het volgen van deze cursus is dit verleden tijd. Tijdens de cursus gaan wij 3 uur lang in het donker foto’s maken en leren de deelnemers met welke instellingen de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden.

Β 

Bekijk deze workshop