Wat is een Fotografie Cursus Online?

De fotografie cursus online is een cursus waarbij je stap voor stap je camera uitgelegd krijgt en leer je de technieken toepassen. Diafragma, sluitertijd en ISO zijn de meest belangrijke instellingen. Deze drie vormen de zogeheten belichtingsdriehoek. Wanneer je 1 waarde veranderd, zullen de andere mee veranderen. Om uiteindelijk een goed belichte foto te krijgen.

Opbouw Fotocursus Online

De online fotografie cursus bevat 42 videolessen, verdeeld over 6 lesblokken. Aan het eind van ieder lesblok is er een praktijkopdracht. Met deze praktijkopdrachten ga je gelijk de theorie in de praktijk toepassen. De praktijkopdrachten hebben te maken met compositie, diafragma, sluitertijd, ISO, Witbalans en M-stand fotograferen.

Feedback op je foto’s

De foto’s van de praktijkopdracht ga je delen en je krijgt er altijd persoonlijke feedback terug. Je krijgt de tips en de tops te horen, zo leer je nog beter fotograferen. 

Eigen tempo

De online fotocursus is een heel jaar voor je beschikbaar. Je kan alles in je eigen tempo volgen. Mocht je vragen hebben kan je deze altijd stellen,  Jeroen gaat hierop reageren.

Enthousiaste Cursisten

Deze fotografie cursus is al gevolgd door ruim 2200 cursisten. De cursus waarderen ze dan ook met een 9.5. Lees ook de ruim 200 reviews die ze hebben achtergelaten op Trustpilot. 

Fotografie Cursus Beginners / Starter

Ook wanneer je geen enkele ervaring hebt met fotograferen of met je fotocamera. We nemen je stap voor stap mee in deze fotografie cursus. De cursus is geschikt voor alle merken: Canon, Nikon, Sony, Panasonic Lumix, Olympus en Fuji

Online fotocursus is geschikt voor iedereen

De online fotocursus is geschikt voor iedereen. Ook als je geen enkel technisch inzicht hebt. Heb je een bridge-, systeem- of spiegelreflexcamera dan is deze cursus helemaal voor jou. Je krijgt duidelijke uitleg over de verschillende soorten functies. Ook vind je onder ieder hoofdstuk de handleiding van jouw camera.

Niet goed, geld terug

Mocht het nou zijn dat de cursus toch niet helemaal aansluit, geen probleem. Je krijgt altijd direct je geld terug, binnen 14 dagen na je aanmelding.

Waarom nog twijfelen?

Start vandaag nog met deze online fotografie cursus, je zult er geen spijt van krijgen. 

×

Hoi!

Klik hieronder om te Whatsappen of verstuur een e-mail naar info@fotografieploeg.nl.

×