verlichtingsweek kinderdijk fotograferen

De verlichtingsweek op Kinderdijk is een traditie. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar heel veel fotografen op af komen. De meeste molens zijn dan de hele week verlicht, voor de rest van het jaar niet! Ben je nog nooit op Kinderdijk geweest?

Kinderdijk is een dorp in Zuid-Holland – Gemeente Molenlanden – dat sinds 1997 op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.Β Het staat bekend om de 19 molens gelegen midden in de polder. Het gebied is vrij toegankelijk voor bezoekers.

In 2020 zal de verlichtingsweek weer voor de 48e keer worden gehouden. De verlichtingsweek is dan van maandag 7 september tot zaterdag 12 september. Wij zijn dan ook weer aanwezig tijdens deze week. Van maandag t/m woensdag geven wij iedere avond Workshops Landschap- en Nachtfotografie. Het is een combinatie omdat we beginnen ruim voor zonsondergang en doorgaan tot ver na zonsondergang. Een unieke mogelijkheid om de mooiste foto’s te maken in dit prachtige gebied.

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Kinderdijk FB 6

wil je op de hoogte blijven?

De inschrijvingen voor deze workshops – tijdens de verlichtingsweek – gaan snel.

Vanaf mei 2020 kan je weer inschrijven voor dit unieke evenement. Wil je de mogelijkheid niet missen, om je aan te melden? Laat dan je e-mailadres achter. Dan informeren wij je als eerste!

Noteer de data al in je agenda:
– Verlichtingsweek Kinderdijk 7 t/m 12 september
– Workshop Landschaps- en Nachtfotografie: 7 t/m 9 september | 59,95

Als eerste een e-mail ontvangen over de Workshop tijdens de Verlichtingsweek Kinderdijk 2020?

fotografie kinderdijk

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Kinderdijk FB 1
Fotografie Ploeg Benelux B.V. Kinderdijk FB 2
Fotografie Ploeg Benelux B.V. Kinderdijk FB 5