Bestel LUMINAR 4 – met 10,- korting (promocode: PLOEG)

Luminar Fotobewerking
Luminar Fotobewerking
Luminar Fotobewerking


Verander eenvoudig de lucht !
met AI Sky Replacement in Luminar 4.

Het hulpmiddel AI Luchtvervanging in Luminar 4 verandert niet alleen de lucht, het verlicht de hele foto zodat de verlichting en kleuren van de originele afbeelding overeenkomen met de verlichting en kleuren van de lucht.

 

LUMINAR 4 - online cursus

MEER INFORMATIE

luminar 4 - online cursus fotobewerking

luminar 4

Je leert stap voor stap de foto’s te bewerken met Luminar 4. Er zijn voorbeeld foto’s beschikbaar die je kan downloaden. Deze foto’s worden in de video’s gebruikt. Zo kan je dezelfde foto’s bewerken en direct het resultaat zien.

Inhoud Online Cursus

– 29 online videolessen
– alle onderdelen van Luminar 4
– volledig Nederlandse uitleg
– stap voor stap foto’s bewerken
– voorbeeld foto’s downloaden
– extra filters downloaden
– direct toegang

Verander je foto’s in een paar minuten!

Luminar Fotobewerking
Luminar Fotobewerking
luminar 4 - cursus

DE lucht zal nooit meer hetzelfde zijn!

Perfecte resultaten in de kleinste details

Intelligente selectiealgoritmen in Luminar 4 werken perfect, zelfs met kleine details zoals bladeren en haar. Ze verwijderen ook halo’s, artefacten en harde randen. U kunt zelfs de helderheid en het contrast van de voorgrond nauwkeurig instellen.
Fotobewerking

Probeer verschillende luchten – binnen een paar seconden

Handmatige selecties, lagen, maskeren, overlays, slimme penselen, kleurbereiken, enz. Zijn niet meer nodig! Luminar 4 kan het allemaal aan. AI Sky Replacement selecteert zelf de beste oriëntatie voor de lucht, zodat het er realistisch uitziet en aanvoelt. Kies gewoon een lucht die bij uw stemming past – met één klik.

Moeiteloos perfecte huid dankzij AI

De unieke mensbewuste technologie van AI Skin Enhancer vindt alle huid in uw foto (niet alleen het gezicht), maakt deze glad en verwijdert vlekken met behoud van poriën, textuur en haar.

Alles in één klik en met instelbare sterkte. Werkt voor elke leeftijd en huidtype. Bekijk hier de trailer van de AI Skin module. Echt de moeite waard om te bekijken!

bestel luminar 4 nu met 10,- korting (PROMOCODE: PLOEG)