Bestel LUMINAR 4 nu met 10,- korting (promocode: PLOEG)

Luminar Fotobewerking
Luminar Fotobewerking
Luminar Fotobewerking


Verander eenvoudig de lucht !
met AI Sky Replacement in Luminar 4.

Het hulpmiddel AI Luchtvervanging in Luminar 4 verandert niet alleen de lucht, het verlicht de hele foto zodat de verlichting en kleuren van de originele afbeelding overeenkomen met de verlichting en kleuren van de lucht.

DE lucht zal nooit meer hetzelfde zijn!

Perfecte resultaten in de kleinste details

Intelligente selectiealgoritmen in Luminar 4 werken perfect, zelfs met kleine details zoals bladeren en haar. Ze verwijderen ook halo’s, artefacten en harde randen. U kunt zelfs de helderheid en het contrast van de voorgrond nauwkeurig instellen.
Fotobewerking

Probeer verschillende luchten – binnen een paar seconden

Handmatige selecties, lagen, maskeren, overlays, slimme penselen, kleurbereiken, enz. Zijn niet meer nodig! Luminar 4 kan het allemaal aan. AI Sky Replacement selecteert zelf de beste oriëntatie voor de lucht, zodat het er realistisch uitziet en aanvoelt. Kies gewoon een lucht die bij uw stemming past – met één klik.

Moeiteloos perfecte huid dankzij AI

De unieke mensbewuste technologie van AI Skin Enhancer vindt alle huid in uw foto (niet alleen het gezicht), maakt deze glad en verwijdert vlekken met behoud van poriën, textuur en haar.

Alles in één klik en met instelbare sterkte. Werkt voor elke leeftijd en huidtype. Bekijk hier de trailer van de AI Skin module. Echt de moeite waard om te bekijken!

PRE-ORDER LUMINAR 4

Koop Luminar 4 met korting!

Wanneer je Luminar 4 of andere Luminar producten wilt kopen kan je met de promocode: PLOEG direct 10,- korting krijgen bij je aankoop!

Heb je al Luminar 3?

Wil je Luminar 4 ook al aanschaffen? Wacht nog heel even. Ik verwacht dat ze met een mooie upgrade aanbieding komen.

KRIJG DIRECT 10,- KORTING
PROMOCODE: PLOEG

Luminar 4 Kopen

luminar 4 wordt Verwacht: najaar 2019 (ik verwacht OKTOBER!)