Fotografie cursus schiedam

schiedam – Fotografie Cursus

De fotografie cursus in Schiedam is het Wijkcentrum – de Erker. Dit is nog geen vijf minuten rijden vanaf het Marconiplein – Rotterdam. Tijdens deze zes lessen leer je je camera te ontdekken en mooiere foto’s te maken. De fotografie cursus is voor iedereen, met een bridge-, systeem- of spiegelreflexcamera.
Woon je in Rotterdam? Dan is deze fotografie cursus heel dichtbij. De fotocursus is in het Wijkcentrum de Erker, dit is nog geen 5 minuten rijden van het Marconiplein in Rotterdam.
De fotografielessen zijn eenvoudig opgebouwd, zodat iedereen (ook zonder technische kennis) de fotocursus kan volgen. We beginnen met de compositie. Dit is het belangrijkste in de fotografie. Zonder compositie geen aantrekkelijke foto. Daarna starten we met diafragma, sluitertijd en ISO. Aan het eind van iedere fotografie cursus les krijg je een praktijkopdracht mee naar huis. De foto’s van deze praktijkopdracht gaan we de volgende les besproken.
De fotografie cursus is al door ruim 2150 cursisten gevolgd. De waardering voor deze fotocursus is een 9.4/10 (ruim 210 reviews). Wil je meer informatie over deze fotografie cursus in Schiedam? Kijk dan op deze pagina Basiscursus Fotografie.
Fotografie Cursus Schiedam
De juiste camera instellingen

 

Tijdens deze cursus leer je hoe je het diafragma, sluitertijd en ISO moet gebruiken. Alles in een rustig tempo. Het belangrijkste is dat iedereen het kan volgen én toepassen.

Aan het eind van iedere cursus krijg je huiswerk mee. Zo ga je aan de slag met datgene wat je hebt geleerd. De foto’s worden altijd klassikaal bekeken en beoordeeld. Zo inspireer je elkaar en leer je van elkaar.

 

Fotografie Cursus Schiedam-Vlaardingen

Cursuslocatie – Fotografie Cursus Schiedam

Wijkcentrum de Erker
Jan van Avennesstraat 32
3117 PR Schiedam
010- 4267767
Fotografie Cursus Wijkcentrum de Erker - Schiedam

foto's van cursisten

Fotografie Cursus Schiedam-Vlaardingen
Fotografie Cursus Schiedam
De Fotografie cursus – Fotografie Ploeg is ook goed te bereiken vanuit: Pernis, Hoogvliet, Spijkenisse, Vlaardingen, Maasland, Maassluis, Naaldwijk, Poeldijk, ‘s Gravenzande, Rhoon, Barendrecht.
meer informatie over de fotografie cursus