Fotografie Cursus Dordrecht

Details fotografie
Fotografie Cursus – Dordrecht: de fotografie cursus wordt gehouden in Alblasserdam nog geen 10 minuten rijden vanuit Dordrecht. In de studio van Fotografie Ploeg volg je zes lessen waarbij je je camera beter leert kennen. De fotocursus is gemakkelijk opgebouwd, het is voor iedereen te volgen. Ook zonder technische kennis, kan jij leren fotograferen.

Fotocursus Dordrecht – Fotografie Ploeg

Fotografie Ploeg is het bedrijf van Jeroen van der Ploeg – professioneel fotograaf en fotografie trainer. Jeroen fotografeert al vanaf 2003, hij is met de eerste digitale fotocamera van Canon 300D begonnen. Fotografie Ploeg is gestart in 2016 met fotografie cursussen in Schiedam.

Fotografie Ploeg – Fotostudio – Alblasserdam

Inmiddels is het bedrijf uitgebouwd en heeft het een vaste fotostudio in Alblasserdam. De fotografie cursus is veelal in de avonduren. Naast theorie krijg je tijdens de fotografie cursus ook veel praktijk. Je leer je fotocamera in te stellen. Na deze fotocursus hebben Diafragma, Sluitertijd en ISO geen geheimen meer. Het fotograferen vanuit de automatische stand is verleden tijd. Meer informatie >>

 

Enthousiast cursisten – Fotografie Cursus Dordrecht

Ben jij de volgende cursisten voor de fotografie cursus in Alblasserdam? Al ruim 27.500 enthousiaste cursisten gingen je voor. De waardering is hoog: 9.4/10 van inmiddels 210 reviews. Wil je de reviews bekijken, kijk dan op de website van Trustpilot.

 

Voor welke fotocamera is deze fotocursus geschikt?

De fotografie cursus is geschikt voor bridgecamera, systeemcamera en spiegelreflexcamera’s. Het belangrijkste wat er op moet zitten: A en S stand (Canon: Av en Tv stand). De fotocursus is geschikt voor alle bekende merken: Olympus, Panasonic Lumix, Nikon, Fuji, Sony, Canon, etc.

foto's gemaakt - cursisten - fotografie cursus Dordrecht

FOTOGRAFIE CURSUS - LIVE IN ALBLASSERDSM