COMPLETE ONLINE

Smartphone Fotografie

CURSUS

Van 119,95
Voor 39,95
ACTIE LOOPT NOG:

deze actie loopt t/m

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Optimized AdobeStock 185711606

Een complete online cursus smartphone fotografie

Wil jij leren hoe je met jouw smartphone mooie foto’s kunt maken? Met deze cursus leer je fotograferen als een pro. Met behulp van videolessen en duidelijke en eenvoudige taal leer je de mooiste foto’s te maken met enkel jouw smartphone. De cursus bestaat uit 43 lessen en 2 vrijwillige praktijkopdrachten. Je kunt direct starten en de cursus volgen in jouw eigen tempo.

Start met de online cursus

ONLINE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE

  • 43 videolessen

  • 2 praktijkopdrachten

  • Professionele feedback van Jeroen

Meld je nu aan
  • 1 jaar volledige toegang

  • Geschikt voor iedereen

  • Direct starten, in jouw eigen tempo

Meer Informatie

Gratis eerste les smartphone fotografie

Weet je nog niet zeker of deze cursus helemaal is wat jij zoekt? Ik geef je graag een beter beeld van de cursus en wat je ervan kan verwachten. In de eerste les gaan we in op ‘de regel van derden’. Een regel die al is bedacht nog voor de fotografie. Met behulp van deze regel kun je het voorwerp dat je gaat fotograferen beter positioneren en creëer je veel meer evenredigheid in de foto, en dus meer in balans is. Benieuwd hoe deze regel in zijn werking gaat? Bekijk dan hier gratis de eerste les smartphone fotografie:

Meer lessen bekijken

Waarom een online cursus smartphone fotografie?

Jouw smartphone maakt van zichzelf al hele mooie foto’s, maar je kan er nog veel meer mee dan je denkt. Met de cursus smartphone fotografie leer je fotograferen als een echte professional. Middels de duidelijke en eenvoudige videolessen leer je alles uit jouw smartphonecamera te halen, met prachtige foto’s als eindresultaat.

Gemakkelijk te volgen

Ook wanneer je nog helemaal geen kennis hebt van fotografie kun je deze cursus volgen. In de lessen leggen we alles rondom smartphone fotografie duidelijk uit en in eenvoudige taal. Dat maakt de online cursus geschikt voor iedereen. De 43 videolessen zijn te bekijken op jouw smartphone, tablet of computer.

Op jouw eigen tempo

Heb je het een periode heel erg druk of heb je juist extra tijd? De cursus is geheel op jouw eigen tempo te volgen. Wil je een keer een les terugkijken, omdat het je toch nog niet helemaal duidelijk is? Ook dat is geen probleem. De videolessen en praktijkopdrachten zijn een volledig jaar beschikbaar en kun je volgen op jouw eigen tempo.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de cursus smartphone fotografie zijn twee vrijwillige praktijkopdrachten. Deze hoef je niet te doen, maar zijn wel erg leerzaam. Op deze opdrachten krijg je professionele feedback van mij. Ik zal jou met praktische tips helpen om nog mooiere foto’s te maken.

Voor wie is deze cursus ‘smartphone fotografie’ geschikt?

Iedereen die wil hoe zij mooie foto’s kunne maken met enkel hun smartphone, kan deze online cursus volgen. Heb je al wat ervaring met foto’s maken met een spiegelreflexcamera of heb je nog helemaal geen ervaring met fotografie? Dat maakt allemaal niets uit. Iedereen is welkom om deze cursus te volgen. De cursus heeft een lage instapdrempel en de uitleg is duidelijk en eenvoudig.

+2000 echte reviewsNiet tevreden? Geld terug!

Ben je niet helemaal tevreden met de online cursus? Na het aanmelden, heb je 14 dagen garantie.

Wat ga jij leren tijdens de online cursus?

Hieronder geven we jou een overzicht van wat er per les verwacht kan worden.

Lesblok 1

Compositie

Regel van derden

Perspectief

Negatieve ruimte

Lijnen

Landschapsfotografie

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Optimized AdobeStock 162642252

Lesblok 2

Licht & tegenlicht

Zonlicht

Bestaand licht

Flitsen

 

 

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Optimized AdobeStock 226526593

Lesblok 3

Pro modus/hulpkaarten

Onshcerpe achtergrond

Sluitertijd

Witbalans

Bestandsformaat

Lightroom CC – Pro Modus

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Optimized AdobeStock 91079209

Lesblok 4

HDR Fotografie

Panorama

Slowmotion

Timelapse

Geotagging

 

Fotografie Ploeg Benelux B.V. Optimized AdobeStock 199185829

Lesblok 5

Flatlay fotografie

Macrofotografie

Zwart-wit foto’s

Gebruik van filters

Reflectie

Filmen

Macrofotografie7

Lesblok 6

Google Photo

Foto’s bewerken

Lightroom – fotobewerking

Snapseed & Pixlr

Lenzen

Statief & afstandsbediening

Fotobewerking met Lightroom

Gratis smartphone fotografie tips

Tijdens de cursus, op onze website en in onze nieuwsbrief geven we jou graag meerdere tips om ervoor te zorgen dat jouw foto’s nog mooier worden. We zullen nu vast een aantal tips in het kort met jou delen.

Tips

Bij jouw smartphone zal je eerder last krijgen van een mindere belichting, dan bij een spiegelreflexcamera. Extra belangrijk dus om goede belichting te zoeken. Hoe meer licht hoe beter!

We hebben je in de eerste les, die je hierboven gratis kunt bekijken, al wat verteld over de regel van derden. Om deze techniek toe te passen is het handig om het raster op jouw smartphone aan te zetten. Dit doe je bij een telefoon met iOS door bij instellingen naar ‘camera’ te gaan en daar vervolgens het raster aan te zetten. Bij Android zet je het raster aan door in de camera-app naar ‘camera-instellingen’ te gaan en de ‘hulplijnen’ aan te zetten.

Wellicht ben je gewend om met jouw smartphone vlug een foto te maken, maar voor mooie foto’s mag je zeker even de tijd nemen. Ga op zoek naar goede belichting en de mooiste invalshoek.

Veel gestelde vragen

Na het aanmelden bij de online cursus, kun je meteen aan de slag. Er zijn in totaal 43 videolessen die zijn verdeeld over 6 lesblokken. Daarbij zijn er twee vrijblijvende praktijkopdrachten waar je professionele feedback op ontvangt.

Alle smartphones met een camera zijn geschikt voor deze fotografiecursus, zowel Android telefoons als iOS.

Ja, je betaalt eenmaal het cursusbedrag en krijgt vervolgens volledige toegang tot de cursus smartphone fotografie.

Na het aanmelden heb je een heel jaar toegang tot de online videolessen.

Veel gestelde vragen over de cursus smartphone fotografie

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wie geeft de cursus smartphone fotografie?

Jeroen van der Ploeg

Jeroen van der Ploeg

Fotografie docent | Fotograaf

Jeroen Ploeg is professioneel fotograaf en fotografie docent. Hij helpt jou, middels de videolessen en de feedback op de praktijkopdrachten, bij het maken van steeds betere foto’s. Na de cursus zullen de foto’s die jij met jouw smartphone maakt nooit meer hetzelfde zijn. Met de persoonlijke begeleiding brengen we samen jouw smartphone fotografie naar een hoger niveau.

Meld je nu aan

Niet tevreden? Geld terug

Je hebt 14 dagen garantie nadat je je hebt aangemeld. Is de online cursus toch niet helemaal wat je zocht? Dan krijg je zonder problemen je geld terug. Zo kun je op je gemak bepalen of de cursus waardevol voor je is.

Direct beginnen, na je aanmelding

Van 119,95 voor 39,95

[woocommerce_one_page_checkout template=”easy_pricing_table” product_ids=”3193″]

×